agee Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Cześć, poszukuję osób, które chciałby dołączyć do zbudowania nowego projektu w mniejszym miasteczku. Ja zajmuję się PAWN i cały gamemode będzie stworzony z mojej ręki. Najważniejsze - potrzebuję osób, które preferują rozbudowaną (lecz intuicyjną) rozgrywkę tylko i wyłącznie in game (bez paneli gracza i innych zewnętrznych modułów na forum). Możecie mnie kojarzyć z projektu Away: Los Santos. Discord: agee#9132 Sons lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajax kodzi Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Zabraknie zapału i skończy się jak z poprzednim projektem, a szkoda. Mimo wszystko powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agee Opublikowano 5 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Poprzedni projek został źle zarządzony pod kątem aspektu marketingo-społecznościowego. Zapał do tworzenia gamemode się nie skończył. Tym razem plan jest inny. Sons i ajax kodzi lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
South Central Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Cześć. Lepiej porób z nami. Pozdrawiam. ajax kodzi lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sons Opublikowano 8 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agee Opublikowano 9 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia W dniu 7.08.2023 o 02:45, South Central napisał(a): Cześć. Lepiej porób z nami. Pozdrawiam. Cześć, niestety tak jak myślałem i podejrzewałem - Wasz / Twój projekt to kolejna próba stworzenia molocha na wzór LSS / GF i stało się tak, jak zawsze się dzieje w takim przypadku - serwer działa 20 minut i pada ze względu na problemy techniczne. Uważam, że po aktualnej przerwie nie wrócicie już do statusu online i projekt lada chwila zostanie zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sons Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Godzinę temu, agee napisał(a): Cześć, niestety tak jak myślałem i podejrzewałem - Wasz / Twój projekt to kolejna próba stworzenia molocha na wzór LSS / GF i stało się tak, jak zawsze się dzieje w takim przypadku - serwer działa 20 minut i pada ze względu na problemy techniczne. Uważam, że po aktualnej przerwie nie wrócicie już do statusu online i projekt lada chwila zostanie zamknięty. to jest taki ulepszony godfather, a co w tym złego tak btw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agee Opublikowano 9 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 5 minut temu, Sons napisał(a): to jest taki ulepszony godfather, a co w tym złego tak btw? Nic w tym złego, wręcz przeciwnie nawet - szkoda tylko, że skończyło się jak zawsze. ajax kodzi i Sons lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sons Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 13 minut temu, agee napisał(a): Nic w tym złego, wręcz przeciwnie nawet - szkoda tylko, że skończyło się jak zawsze. no to fakt, mało który tak nie kończy, ale może coś jeszcze z tego będzie agee lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agee Opublikowano 13 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Ogłoszenie wciąż aktualne. Sons lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agee Opublikowano 15 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Discord projektu: https://discord.gg/pJEdCPdKx Sons lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi