Szlakiem Jedi Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 A taki niebieski Giro dalej żyje? Adept Jreg'iroul'iargerki zginął z ręki Mistrzyni (wtedy Rycerz) Jedi Elii Vile. Osoba, która go grała prowadzi teraz postać Padawana Angara Makkaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkeal Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 jakie bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuniK Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Przywracam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlakiem Jedi Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Warto chyba odświeżyć temat, bo w ostatnim czasie sporo się u nas działo! Trójce zatrzymanych Jedi, dzięki ogromnemu wsparciu mistrzyni Vile udało się uniknąć odsiadki w więzieniu. Grupa Jedi rozpoczęła dziwaczną współpracę z prakithiańską agencją federalną, by razem uporać się z niebezpiecznym kultem Ciemnej Strony. Podczas treningu Jedi na pokładzie gwiezdnego niszczyciela "Explorator" doszło do ataku Yuuzhan Vongów. Mimo dotkliwych strat wśród żołnierzy i koszmarnych ran u Jedi, statek udało się uratować. Padawani Tanna Saarai i Bar'a'ka odpowiedzieli na wezwanie władz planety Onderon, która boryka się z niespotykanymi anomaliami grawitacyjnymi. Niebezpiecznie zbliżający się do planety jej własny księżyc, Dxun, zagraża unicestwieniem całej populacji. Na powierzchni Dxun Jedi odnajdują tajemniczą istotę Yuuzhan Vongów - Dovin Basala. To tylko wybrane wydarzenia z niezliczonych interakcji, eventów i misji, jakie mają miejsce na naszym serwerze. Jeśli myślisz o dołączeniu, to świetny moment! Nasza grupa adeptów kończy właśnie swoje wstępne szkolenie, każdego z nich czeka jeszcze samodzielna misja, nim przyjmą stopień Padawana. Jak zwykle zapraszamy was do zadawania pytań i zaglądania na nasze forum. Chętnych na rozgrywkę FFA w Open Jedi Project, w której pokażemy wam podstawy działania naszej modyfikacji prosimy o wpisy w tym temacie! Do następnego! KuniK lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlakiem Jedi Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Dziękujemy za zainteresowanie! Na naszym forum pojawiły się podania napisane przez ludzi zachęconych tym tematem na Centrum-RP, dziękujemy! To świetny czas na dołączenie do naszej społeczności, już niedługo otworzymy nową grupę adeptów, którzy rozpoczną podstawowe szkolenie w zakresie Mocy, filozofii Jedi i walki mieczem świetlnym. Was również zapraszamy do wspólnej gry, podania można składać w tym dziale na naszym forum, a odpowiedzi na wszelkie wątpliwości udzielimy w tym temacie, na PW i na naszym forum. Wpadajcie! Tymczasem w świecie IC nasza grupa Jedi próbuje zebrać siły po niedawnym ataku tajemniczego kultu Ciemnej Strony. W najcięższym stanie znajduje się mistrzyni Elia Vile, która będąc na skraju śmierci nie może nawet użyć Mocy, by wesprzeć swoje zdruzgotane ciało. Rycerz Fenderus zdołał zniszczyć jednego z "nieśmiertelnych" Starszych kultu, co przypłacił ciężkimi ranami i rozbiciem swojej aury. W bazie ciężko znaleźć kogoś w pełni zdrowego - w walkach z Yuuzhan Vongami na powierzchni Dxun uczeń Avidhal stracił rękę, a padawanka Saarai żuchwę. Wciąż trwają poszukiwania majora Armii Galaktycznej Federacji Wolnych Sojuszów, Redge'a Leeckena, należącego do współpracującego z Jedi oddziału Nexu. Major objawił się niektórym z uczniów w bazie Jedi w formie dziwacznej wizji, a wszystkie tropy prowadzą do zagadkowej konstrukcji wybudowanej niedaleko bazy przez Rahadio Sanarisa - miliardera związanego z kultem Ciemnej Strony. Adeptka Valo udała się do miasta Skoth z misją rozbicia miejscowej szajki rozprowadzającej narkotyki. Jej zadanie skomplikowało się, gdy do gry wkroczyli przedstawiciele większej grupy przestępczej, zbierając haracz od infiltrowanej przez uczennicę szajki. Dalsze śledztwo nie potoczyło się po myśli Jedi, została sprzedana jako niewolnica i wywieziona poza planetę. Jej dalsze losy wciąż nie są znane. Jesús lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Jesús Opublikowano 28 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Fajnie, gdybyście jakiś filmik z gry podrzucili, nawet w formie live z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlakiem Jedi Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Fajnie, gdybyście jakiś filmik z gry podrzucili, nawet w formie live z gry. Już niedługo będzie dostępny film z jednej z misji, pokazujący jak mniej więcej wygląda rozgrywka. Jest już wyrenderowany, całość wkrótce trafi na YouTube. Póki co mogę udostępnić intro, które renderowałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodszydron Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackkk Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodoGamePL Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlakiem Jedi Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Renderujemy. Pierwszy z mieczy, w formie modyfikacji do Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy, można znaleźć na największej stronie zrzeszającej fanów tej gry: TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodszydron Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlakiem Jedi Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Minęło już trochę czasu od naszego ostatniego posta z fabularnymi aktualnościami, a trzeba szczerze przyznać, że działo się bardzo, bardzo wiele rzeczy. Zacznijmy od najważniejszego - grono rycerzy powiększyło się o Rycerza Jedi Siada Avidhala! Kalamarianin został przyjęty w poczet rycerzy po niemal samodzielnym oswobodzeniu planety Onderon, nękanej kolejnym już oblężeniem przez siły Yuuzhan Vongów. Rycerz zdołał zlokalizować i zabić yammoska - istotę rasy Yuuzhan Vong, której jedynym zadaniem jest koordynacja działań wszystkich podległych mu stworzeń. Śmierć yammoska całkowicie rozbiła szyki oblegającej Onderon armii, pozwalając lokalnym siłom na odparcie ich poza system. Padawan Saarai udała się na Kuar z misją odbicia wrażliwych na Moc więźniów Brygady Pokoju - ludzi współpracujących z Yuuzhan Vongami. Misja zakończyła się sukcesem, choć padawanka musiała uciekać przed potężnym wojownikiem rasy Yuuzhan Vong, z którym nie potrafiła poradzić sobie ani ona sama, ani oswobodzona przez nią Rycerz Jedi. Saarai wyciągnęła też z niewoli ucznia Matukai - Edgara Alexandra, który zdecydował się dołączyć do grupy Jedi rezydującej obecnie na Prakith. Do placówki dotarł Aetas Hyenn, oskarżony o przemyt broni na Prakith. Choć mężczyzna rzeczywiście był przemytnikiem, detale jego ostatniego zlecenia są bardzo zagadkowe, a cała sprawa orbituje wokół zgromadzonych na Prakith Jedi. Utajnione śledztwo w tej sprawie trwa nadal, tymczasem Aetas po odkryciu swej wrażliwości na Moc postawił pierwsze kroki na szlaku Jedi. To tylko drobny wyciąg z wielu misji, eventów i codziennego RP. Nasza fabuła jest wielowątkowa i stale się rozwija, ale... jest wciąż otwarta na nowe postaci! Jak zwykle zapraszamy do odwiedzania naszego forum, składania podań w tym dziale i dzielenia się gwiezdnowojenną pasją! Jeśli chcecie lepiej poznać przytoczone wyżej historie, zajrzyjcie do tematu ze sprawozdaniami z misji i eventów, gdzie nasi gracze dokładnie opisują zdarzenia ze świata gry. Będziemy też bardzo wdzięczni za każdy głos na nas w trwającym obecnie Plebiscycie Centrum RP! Niech Moc będzie z Wami! Falafell lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falafell Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Miałem profil na którejś z najstarszych edycji tego portalu, chyba... w 2014? xd Nie mogę już sobie przypomnieć maila, ani loginu, więc mniejsza z tym. Nie pamiętam dokładnie. Od tamtego czasu rzuciłem grę na tych wszystkich odmianach modów do GTA i kilkudziesięciu serwerach. Zrobiłem sobie nowe konto, bo do RP "live" wróciłem w tym roku, właśnie na Szlaku Jedi i pomyślałem, że napiszę coś z perspektywy osoby dobrze znającej to wszystko, co większość portalu rozumie pod pojęciem RP, czyli formułę GTA/GMP. Będąc uczciwym, nie uważam, żeby była to gra, która spodoba się wielu osobom na portalu GTA-centrycznym. Szlak ma tyle wspólnego z GTA i Gothiciem, co na przykład serwery RP na Guild Wars. Gra się przez grę, w czasie rzeczywistym - koniec podobieństw. Przede wszystkim, rozgrywka toczy się fabularnie. Na Szlaku gra się głównych bohaterów w postaci grupy Jedi, o której dużo napisał operator tematu (Namon). Rozgrywane są kampanie fabularne z antagonistami, neutralnymi organizacjami galaktycznymi, toczy się fabułę w stylu książkowej sagi. Nie ma tu niczego w rodzaju rzuconego podłoża fabularnego miasta, którego symulację się później prowadzi. Gra nie ma więc automatyzacji. Każda wyprawa do miasta po odbiór towarów to rzecz organizowana przez GM'a, który najczęściej zaplanuje ci szerokie atrakcje. Przygody mogą czekać przy byle przelocie tak często, że wewnątrz świata gry wytworzył się mem o tym, że tylko najwybitniejsi Adepci wracają z zakupów w mieście bez przygód kończących się ranami xD Domyślnie gra się w bazie Jedi, z której co drugi, co trzeci dzień wylatuje się z mniejszym zadaniem. Rocznie ma miejsce chyba około stu wypraw, przelotów, misji, bitew. Ważnym elementem gry jest szkolenie Jedi. Tutaj zacytuję się po naszym Rycerzu, bo ujął to tak dobrze, że nie mam po co przepisywać. "Wszystko dzieje się w grze, wszystkie ćwiczenia wykonujesz sam. Tutaj uczysz się tego dosłownie, uczysz się wszystkiego, co oferuje mod, który pozwala na naukę Jedi pod każdym kątem. Postać uczy się dobrze prowadzić ciosy Twoimi rękoma jako gracza. Atrybuty ograniczają tu Twoją postać, ale umiejętności zależą tylko od Ciebie. Uczysz się wszystkiego tylko w RP, ale poprzez tę grę, która robi za platformę. To dotyczy nie tylko walki mieczem, ale wszystkiego “fizycznego”, akrobatyki, skradania, itp." Od siebie mogę powiedzieć, że to działa. Może ktoś zna moda OJP 1.2 z czasów zamierzchłej świetności Jedi Academy? xd Moim zdaniem ten system walki jest świetny. Konwencja sprawia, że każdy gracz jest tutaj gwiazdą, głównym bohaterem, dla którego organizowane są eventy w postaci najróżniejszych wypraw i każdy, jeśli się postara, wejdzie intensywniej w dyskusje z innymi postaciami, zacznie grzebać po tematach, ma szansę wpływać na historię na Szlaku jak właśnie jeden z głównych bohaterów dobrej sagi. To serwer, na którym nawet nie wyobrażam sobie gry w grupach powyżej dziesięciu osób, naprawdę xD To jest całkowicie inna konwencja, w której w trzy osoby przeżywasz wyprawę godną krótkiego odcinka Clone Wars, a w 8 osób bitwę o losy całej planety. To rozgrywana historia małej grupy Jedi, która ciągle się czymś zajmuje i przy każdej wyprawie jest konkretny cel i konkretne postacie z którymi się rozgrywa. Gracze, którzy w danej chwili nie są uczestnikami, grają te właśnie postacie. Na przykład, na serwerze jest czwórka osób: ja, Elia, Fenderus i Brostalt. Elia (GM) wysyła Brostalta z zadaniem, a więc po załadowaniu mapy nowej lokalizacji i fajnej narracji mroźnej podróży, ja i Fenderus gramy te pozostałe postacie na zlecenie GM'a. Z mojej perspektywy, a przez ostatnie lata po rzuceniu GTA i Gothica grywałem na Guild Wars, World of Warcraft, różnych PBF'ach, to jest gra dla ludzi, którzy chcieliby spróbować czegoś w rodzaju PBF w trybie na żywo, do tego byłoby najbliżej. Dla ludzi chętnych, na granie głównego bohatera historii, którą ludzie na Szlaku prowadzą od 5 lat i fajnej adrenaliny decydowania o losach tych postaci i cudzych setkach godzin gry. To raczej nie jest coś dla osób, dla których formuła gry z GTA to nadal coś, co najbardziej ich przyciąga i na co mają największą ochotę. Podobieństw prawie nie ma. Za to dla osób szukających alternatywy, zdecydowanie warto spróbować. Ja mocno się przekonałem i mogę zaprosić xd Gram miesiąc, myślę, że w razie czego mogę dobrze pomóc z perspektywy kogoś nowego i kogoś, kto od 10 lat grał na wszystkim. Kto chce może mnie dodać na Steamie: custard slorg (link) albo na Discordzie: Falafel#2584 (tu bywam ostatnio trochę rzadziej) Jesús lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falafell Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Mały update. Myślę, że w poście powyżej powiedziałem o swoich wrażeniach wystarczająco sporo. Po paru kolejnych miesiącach moge powiedzieć, że z tygodnia na tydzień coraz bardziej mi się podoba i z jeszcze większym przekonaniem powiedzieć, że to rozgrywka dla chcących spróbować całkowitej odmiany od tych wszystkich odmian GTA. Gra przygodowa, z nastawieniem na fabułę, indywidualnych bohaterów. Książka grana na żywo, faktycznie, im dłużej gram, tym bardziej przekonuje mnie ten zwrot xD Gracze z najwyższej półki, widywałem taki poziom tylko u szczególnych PBFowców, którzy potrafili zostawać później w realu pisarzami xD Jeśli ktoś dalej się zastanawiał nad spróbowaniem, to dobry moment. Bardzo niedawno powstała nowa grupa Adeptów, która dopiero zaczyna, w tym ja razem z nią, żeby spokojnie odświeżyć materiał z nauk Jedi. Jedna osoba jest w kolejce na nowego Adepta po wzięciu chwilowej przerwy po zaakceptowaniu podania, druga osoba postanowiła zmienić postać i także do nas dołączy. Kto spróbuje w najbliższym czasie, ma szansę wylądować z piątką kolegów-Adeptów i wspólnie zacząć przygodę od zera, więc to bardzo miły moment na start. Zachęcam do zajrzenia do galerii żeby liznąć trochę klimatu i róznorodności lokacyjnej: https://www.flickr.com/photos/[email protected]/sets/72157669590220485 Ale może najbardziej do poczytania sprawozdań, myślę, że nawet wyrwane z kontekstu swoich kampanii fabularnych mówią dużo: https://forum.szlakiem-jedi.pl/informacje-f152/sprawozdania-t221-390.html Zapraszam na swój discord: Falafel#2584 lub Steama: custard slorg jeśli ktoś chce pogadać. Znam się na Expanded Universe, pomogę wpasować historię, wymyśleć dobre motywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falafell Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Co prawda mało tu ruchu ostatnimi czasy, ale kto wie, może ktoś zagląda i szuka jakiejś alternatywy dla wszechobecnego GTA i szukałby czegoś bardziej fabularnego, niż konwencja nieco "Sim City", jaką nazwałbym GTA. Jeśli tak, śmiało i serdecznie zapraszam. Gram już prawie pół roku i mowy nie ma, by mi się prędko znudziło. Moja postać jest uczestnikiem prawdziwej, cholernej sagi na kilkanaście tomów już od pierwszych kilku dni gry. Zdążyłem swoim Adeptem Fellem Mohrganem podsunąć pomysł, która postać będzie jedyną mającą szansę na przebicie się przez załogę niezniszczalnego, niepokonanego "Światostatku". Udało mi się zapracować Fellem na miejsce przy stole obradowym w wielkiej naradzie z najwyższym dowództwem systemu Odik w sprawie finału oblężenia na naszym terenie po kilku latach kampanii. Po 5 latach Szlaki zakończyły kampanię inwazji na Głębokie Jądro. W wielkiej bitwie nad Odikiem II wszystkie siły Yuuzhan Vong zostały pokonane. Plan Mistrzyni Elii Vile, wspierany przez Rycerza Siada Avidhala, Padawankę Alorę Valo, co nieco mojego Adepta Fella Mohrgana pomimo ciężkich strat pozwolił na sukces w wielkim, epickim finale. Wchodzimy obecnie w nowe czasy. Musimy odbudować gruzy tego, co zniszczyła zatrzymana ostatecznie plaga. Musimy zdobyć dla naszych Jedi fundusze do przeżycia, musimy zakończyć kryzysy na planecie Prakith, na której Jedi spędzili wiele lat, aby móc zakończyć ten rozdział i szukać sobie nowego miejsca na świecie, liżąc rany po stracie wielu przyjaciół w ostatecznej bitwie. Zebranie sił zdolnych zatrzymać inwazję kosztowało nas wiele układów i trudności, które zaczynają się niebezpiecznie zazębiać. Już tydzień po zakończeniu wojny wybuchł konflikt polityczny między Jedi, Sojuszem Galaktycznym a Zjednoczonymi Klanami Bothan. Głębokie Jądro zostało ocalone, ale ledwo mamy grunt pod nogami. Sam naprawdę nie mogę się doczekać, co czeka szlakową fabułę dalej. Kampania Yuuzhan była rewelacyjna. Kanoniczni Yuuzhanie zbierali sobie najróżniejsze opinie, słusznie. Było tam wiele rewelacyjnych i genialnych pomysłów, a wiele nieudanych, wiele niedokończonych. Szlakowa fabuła wzięła z tego wszystko, co najlepsze. Yuuzhanie byli prawdziwym przeciwnikiem z innego świata, wychodzącym poza wszelkie normy, wymagającym poznawania od podstaw działania biologii ich broni. W kanonie w historii Vongów brakowało przede wszystkim Mocy, fundamentu Star Wars, a szlakowa historia nadrobiła to, odzyskała. Wszystko było opowiedziane w formie "prawdy stojącej za wojną". Nasi Jedi poznawali historie tajemnic wojny, ukrytej prawdy, prób odzyskania Mocy przez Vongów. Wszystkie dziwne, dziurawe wątki w kanonie zostały wykorzystane jako zasłona dymna stojąca za rewelacyjną prawdą. Wszystkie dziwne wątki na temat Mocy z kanonu w szlakowej historii osiągnęły wyjątkowy poziom mistycyzmu, okazało się stać za nimi coś rewelacyjnego, a wszystko, co było świetne, zostało wyciągnięte do maksimum. Ogromnie nie mogę się doczekać, co czeka nas w następnych miesiącach Poznajemy korzenie galaktyki, sięgamy czasów Rakatan, sięgamy czasów, w których nie istniała jeszcze technologia hipernapędów. Zaczyna się rewelacyjnie Zapraszam, nie rozczarowałem się, po pół roku RP zdecydowanie chcę tylko więcej i więcej! Pod tym linkie - https://forum.szlakiem-jedi.pl/podania-f179/rekrutacja-skladanie-podan-t2080.html - jak złożyć podanie Jesús lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Jesús Opublikowano 9 Maja 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Zagląda zagląda Falafell lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Jesús Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 na prośbę autora- odkopujemy! Wow- rok 2020 a wy dalej żyjecie? szacun Szlakiem Jedi lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlakiem Jedi Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Tak jest Nie tak dawno mieliśmy już dziewiątą rocznicę naszych "Szlaczków". Po długiej przerwie zapraszam do naszego filmu promocyjnego! Szlakiem Jedi RP - JK3 - Promotional Animation - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKo. Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Temat nie był od dawna aktualizowany. Zrób to w przeciągu 24h aby uniknąć jego zarchiwizowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlakiem Jedi Opublikowano 5 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 O proszę, nie mieliśmy pojęcia, że forum wróciło Przez ostatnie miesiące wyglądało na porzucone, dopiero komunikat na mailu o bumpie pozwolił się pozytywnie zaskoczyć Miło widzieć, że wraca do żywych! Niedługo powrzucamy trochę nowych fotek. KoKo., Sons i Jesús lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sons Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Będę musiał w końcu do was wbić zobaczyć jak to jest na STAR WARS RP Szlakiem Jedi lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlakiem Jedi Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 W dniu 5.10.2022 o 17:01, Sons napisał(a): Będę musiał w końcu do was wbić zobaczyć jak to jest na STAR WARS RP Śmiało zapraszamy, wielu z nas chętnie pomoże w każdej chwili na Steam lub Discordzie https://steamcommunity.com/id/fellfalafel - Fell https://steamcommunity.com/profiles/76561198085030955 - Magnus Discordy: Fenderus (Zosh)#5210 Dr. Chocolates#2801 Falafel#2584 Sons i Jesús lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi