LSgaming Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 ZAPRASZAMY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zane Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Patrząc przez pryzmat waszego serwera mam wrażenie jakby czas się cofnął. yhyhydryx, Firana i Ghandi lubią to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LSgaming Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Czemuż to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zane Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Wchodząc chociażby na wasze forum można się poczuć jak dziesięć lat temu na pierwszych godfatherach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LSgaming Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Nie od razu Rzym zbudowano. Forum będzie wkrótce lepsze, nie martw się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alunciu Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Wróży przyjmenym serwerem, na waszym forum racja troszkę czuć stare czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LSgaming Opublikowano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Wróży przyjmenym serwerem, na waszym forum racja troszkę czuć stare czasy To dlatego, że jeszcze nie mamy porządnego płatnego forum. Najpierw chcemy zobaczyć czy serwer wypali i ludzie będą na nim grać. Póki co idzie wszystko okej. Potem się zrzucimy i stawiamy dobre forum Zapraszam serdecznie. Jeśli będą jakieś pytania odnośnie forum, to zapraszam na Discorda, tam dowiecie się od razu co jest, czego nie ma, a co jest ewentualnie w planach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Zaprezentujcie może co macie, hm? To GTANetwork czy coś innego? Nawet nie chcę latać po forum bo strasznie odstraszajacy wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackkk Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Nic nie opisane, szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertox Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Co do tego co napisane wyzej jest. No niestety. Ten serwer tak dziala, panuje tam chaos, wiec pewnie nawet rekl.amy nie umieja ogarnac. Co do tego co oni tam maja. Sa jakies prace, customizacja sie psuje, ciagle crashe serwera i fivem bo to na fivem oni sa no i niestety otwarta whitelist az sie odechciewa wchodzic, bo tak naprawde nikt tam chyba nic porzadku nie pilnuje. administracja jest jakas dziwna, jakby mieli kija w dup** no i nie sa czasem przyjemni dla innych ludzi. nie maja chyba w ogole kasy na forum i serwer nawet bym im donata nie dal tak naprawde bo szkoda kasy. odradzam wszystkim bo niby maja jakies skrypty, ale juz chyba lepiej by bylo na gotowcach jechac bo jakies dziwne to wszyustko i ciagle sie psuje cos. nie zwracaja uwagi za bardzo na to jak ktos zglasza blad co by tu jeszcze napisac hmmm nie wiem to chyba juiz wszystko, juz chyba v-life lepsze. a jeszcze maja jakas rekrutacje na whitelist ale ciezko ja przejsc, nie wiem po co w ogole skoro na serwie nie ma nikogo kompetentnego. ten serw sie rozpadnie, ja tam juz gram ale powiem szczerze ze jak gadam z ludzmi to duzo czeka na cos lepszego ale nic nie mowią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluur Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Temat zostaje zarchiwizowany ze względu na brak aktywności w temacie. W przypadku chęci przywrócenia tematu proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Jesús Opublikowano 6 Października 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 <div class="ipsMessage ipsMessage_error"> Temat zostaje zamknięty bez możliwości powrócenia go na forum (możesz napisać wyłącznie nowy temat). </div> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi