Skocz do zawartości

[ARCH]LSGaming - serwer ROLEPLAY GTA V z a p r a s z a !

LSgaming
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wróży przyjmenym serwerem, na waszym forum racja troszkę czuć stare czasy :D

To dlatego, że jeszcze nie mamy porządnego płatnego forum. Najpierw chcemy zobaczyć czy serwer wypali i ludzie będą na nim grać. Póki co idzie wszystko okej. Potem się zrzucimy i stawiamy dobre forum :D Zapraszam serdecznie. Jeśli będą jakieś pytania odnośnie forum, to zapraszam na Discorda, tam dowiecie się od razu co jest, czego nie ma, a co jest ewentualnie w planach. 

Co do tego co napisane wyzej jest. No niestety. Ten serwer tak dziala, panuje tam chaos, wiec pewnie nawet rekl.amy nie umieja ogarnac. Co do tego co oni tam maja. Sa jakies prace, customizacja sie psuje, ciagle crashe serwera i fivem bo to na fivem oni sa no i niestety otwarta whitelist az sie odechciewa wchodzic, bo tak naprawde nikt tam chyba nic porzadku nie pilnuje. administracja jest jakas dziwna, jakby mieli kija w dup** no i nie sa czasem przyjemni dla innych ludzi. nie maja chyba w ogole kasy na forum i serwer nawet bym im donata nie dal tak naprawde bo szkoda kasy. odradzam wszystkim bo niby maja jakies skrypty, ale juz chyba lepiej by bylo na gotowcach jechac bo jakies dziwne to wszyustko i ciagle sie psuje cos. nie zwracaja uwagi za bardzo na to jak ktos zglasza blad co by tu jeszcze napisac hmmm nie wiem to chyba juiz wszystko, juz chyba v-life lepsze. a jeszcze maja jakas rekrutacje na whitelist ale ciezko ja przejsc, nie wiem po co w ogole skoro na serwie nie ma nikogo kompetentnego. ten serw sie rozpadnie, ja tam juz gram ale powiem szczerze ze jak gadam z ludzmi to duzo czeka na cos lepszego ale nic nie mowią 

• 2 tygodnie później...
  • 5 lat później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...