Administrator Jesús Opublikowano 28 Września 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Cześć! Chciałbym podpytać Was jakie są Wasze odczucia z pierwszych wycieków GTA 6? Jak zapatrujecie się na powrót do 2009 roku, gdzie grywało się jeszcze na multiplayerze w RolePlay na mapce ViceCity? Dla mnie, jeśli powstanie kiedyś RP na GTA6 to troszeczkę ciężko będzie się przeobrazić w grę w całkiem innych realiach, do których jesteśmy przyzwyczajeni. Tu Kalifornia- tam Floryda, tu miasto gangów- tam plaże, hotele, kasyna, kluby gogo i mafie. Jestem mega ciekaw jak będzie wyglądała mapa. Oczywiście po prawej mamy oficjalną wiadomość wystosowaną przez Rockstara na swoich Social Mediach. orzel i v3rso lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzel Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Jestem neutralnie nastawiony do GTA 6, jak się patrzy na przeciekach fajne to wygląda, ciekawa mechanika oraz wygląd graficzny. Ciężko znów będzie się przyzwyczaić do Vice City. Może w najbliższych dniach dostaniemy info o GTA 6?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Soczysty Opublikowano 29 Września 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Z nowego GTA VI już nieco widać, wygląda to na prawdziwy wyciek tego co nas czeka . Widzę duże podobieństwo do GTA V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Jesús Opublikowano Poniedziałek o 15:48 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:48 W dniu 28.09.2022 o 16:40, orzel napisał(a): Jestem neutralnie nastawiony do GTA 6, jak się patrzy na przeciekach fajne to wygląda, ciekawa mechanika oraz wygląd graficzny. Ciężko znów będzie się przyzwyczaić do Vice City. Może w najbliższych dniach dostaniemy info o GTA 6?.. minął rok, gdzie te info orzeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi