Skocz do zawartości

[ARCH]Underground-Roleplay

Underground Roleplay
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

SLKVoA5.png
Czym właściwie jest Underground-Roleplay? to jest Projekt RP na platformie MTA korzystający z najnowszych możliwości które platforma dla nas oferuje
Chcemy was zachęcić abyście zobaczyli nas projekt dlatego przedstawiamy wam kilka zdjęć z naszego serwera.
y2BD797.png
h76rrrs.png
POCH61z.png

zmCKaza.png
pKOCiCm.png
Wierzymy że nam zaufacie ciężką pracą oraz upartym charakterom uda nam się stworzyć miejsce dla każdego rozbitka. Łącząc nasze wszystkie plusy uważamy że to miejsce jest właśnie dla Ciebie, ale... Dlaczego nie przekonasz się sam, wbij i zobacz!

Discord; https://discord.gg/hNw7ZDWv94
Forum; W trakcie

• Administrator
W dniu 12.10.2022 o 19:22, PoleN132 napisał(a):

Jeżeli mowa o panelu gracza z lsq był udostępniony przez pewien czas, ale w wersji dziurawej, która była podatna na różne ataki + włamania, jeżeli jej używacie to życzę wam powodzenia. 

Masz jakieś podkładki pod to co piszesz? Nie słyszałem o tym 

PoleN132 lubi to

13 godzin temu, Jesús napisał(a):

Masz jakieś podkładki pod to co piszesz? Nie słyszałem o tym 

To nieprawdziwa teza - sam posiadałem ten skrypt i panele przez wiele czasu i większość z tego została naprawiona jeszcze za czasów Creativa i Toffy'ego. Same panele są intuicyjne i warte, by dalej je rozwijać. Projekt się zapowiada na prawdę fajnie i mam nadzieję, że stworzycie konkurencję devGamingu

Wszystko się zgadza... było wszystko naprawiane. Nie pamiętam co tam było podatne na atak, ale coś było. Tylko najważniejsza sprawa w kwestii tych paneli jest taka, że nikt nie udostępniał za free oprogramowania, które było naprawione. Na stronie gtahub była wystawiona wersja w fazie beta lsq czyli w wersji przed startem, po jednym zdj tutaj widzę, że ów panele są w właśnie takiej wersji bo po aktualizacji wyglądały inaczej. Oczywiście co do projektu jestem nastawiony neutralnie, nie mam żadnego problemu, a mój komentarz nie miał na celu kogoś skrytykować. Życze powodzenia (ps.. jeśli chcecie aktualne pliki to podbijcie do mnie na pw) 

prezentacja6.png

W dniu 23.10.2022 o 15:56, PoleN132 napisał(a):

Wszystko się zgadza... było wszystko naprawiane. Nie pamiętam co tam było podatne na atak, ale coś było. Tylko najważniejsza sprawa w kwestii tych paneli jest taka, że nikt nie udostępniał za free oprogramowania, które było naprawione. Na stronie gtahub była wystawiona wersja w fazie beta lsq czyli w wersji przed startem, po jednym zdj tutaj widzę, że ów panele są w właśnie takiej wersji bo po aktualizacji wyglądały inaczej. Oczywiście co do projektu jestem nastawiony neutralnie, nie mam żadnego problemu, a mój komentarz nie miał na celu kogoś skrytykować. Życze powodzenia (ps.. jeśli chcecie aktualne pliki to podbijcie do mnie na pw) 

prezentacja6.png

Przez długi okres nie wchodziłem na forum, lecz teraz to zauwazyłem jedynie panele są wzięte sam styl jest przerobiony przez nas a wszelakie aktualizacje przez naszych developerów, chętnie zobacze co tam masz ciekawego, byśmy się dogadali discord: jakub#5460

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...