Underground Roleplay Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Czym właściwie jest Underground-Roleplay? to jest Projekt RP na platformie MTA korzystający z najnowszych możliwości które platforma dla nas oferuje Chcemy was zachęcić abyście zobaczyli nas projekt dlatego przedstawiamy wam kilka zdjęć z naszego serwera. Wierzymy że nam zaufacie ciężką pracą oraz upartym charakterom uda nam się stworzyć miejsce dla każdego rozbitka. Łącząc nasze wszystkie plusy uważamy że to miejsce jest właśnie dla Ciebie, ale... Dlaczego nie przekonasz się sam, wbij i zobacz! Discord; https://discord.gg/hNw7ZDWv94 Forum; W trakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator v3rso Opublikowano 9 Października 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Jaka ekipa odpowiada za projekt, są tam jakies znane twarze ze sceny? Reklama wygląda niezbyt estetycznie plus panel postaci wyglada rodem jak z lsquality i innych projektów które startowały na tym samym GM ale na SAMP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoleN132 Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Jeżeli mowa o panelu gracza z lsq był udostępniony przez pewien czas, ale w wersji dziurawej, która była podatna na różne ataki + włamania, jeżeli jej używacie to życzę wam powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Jesús Opublikowano 16 Października 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 W dniu 12.10.2022 o 19:22, PoleN132 napisał(a): Jeżeli mowa o panelu gracza z lsq był udostępniony przez pewien czas, ale w wersji dziurawej, która była podatna na różne ataki + włamania, jeżeli jej używacie to życzę wam powodzenia. Masz jakieś podkładki pod to co piszesz? Nie słyszałem o tym PoleN132 lubi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soy carmen Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 13 godzin temu, Jesús napisał(a): Masz jakieś podkładki pod to co piszesz? Nie słyszałem o tym To nieprawdziwa teza - sam posiadałem ten skrypt i panele przez wiele czasu i większość z tego została naprawiona jeszcze za czasów Creativa i Toffy'ego. Same panele są intuicyjne i warte, by dalej je rozwijać. Projekt się zapowiada na prawdę fajnie i mam nadzieję, że stworzycie konkurencję devGamingu Jesús i Underground Roleplay lubią to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoleN132 Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Wszystko się zgadza... było wszystko naprawiane. Nie pamiętam co tam było podatne na atak, ale coś było. Tylko najważniejsza sprawa w kwestii tych paneli jest taka, że nikt nie udostępniał za free oprogramowania, które było naprawione. Na stronie gtahub była wystawiona wersja w fazie beta lsq czyli w wersji przed startem, po jednym zdj tutaj widzę, że ów panele są w właśnie takiej wersji bo po aktualizacji wyglądały inaczej. Oczywiście co do projektu jestem nastawiony neutralnie, nie mam żadnego problemu, a mój komentarz nie miał na celu kogoś skrytykować. Życze powodzenia (ps.. jeśli chcecie aktualne pliki to podbijcie do mnie na pw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Underground Roleplay Opublikowano 26 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 W dniu 23.10.2022 o 15:56, PoleN132 napisał(a): Wszystko się zgadza... było wszystko naprawiane. Nie pamiętam co tam było podatne na atak, ale coś było. Tylko najważniejsza sprawa w kwestii tych paneli jest taka, że nikt nie udostępniał za free oprogramowania, które było naprawione. Na stronie gtahub była wystawiona wersja w fazie beta lsq czyli w wersji przed startem, po jednym zdj tutaj widzę, że ów panele są w właśnie takiej wersji bo po aktualizacji wyglądały inaczej. Oczywiście co do projektu jestem nastawiony neutralnie, nie mam żadnego problemu, a mój komentarz nie miał na celu kogoś skrytykować. Życze powodzenia (ps.. jeśli chcecie aktualne pliki to podbijcie do mnie na pw) Przez długi okres nie wchodziłem na forum, lecz teraz to zauwazyłem jedynie panele są wzięte sam styl jest przerobiony przez nas a wszelakie aktualizacje przez naszych developerów, chętnie zobacze co tam masz ciekawego, byśmy się dogadali discord: jakub#5460 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Jesús Opublikowano 27 Października 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Panele jak panele na IPB zawsze będą wyglądać podobnie, mi np. przypominają stylem Rogatka i Filipa ale to takie moje odczucie. Oni wprowadzili w panele właśnie te osiągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soy carmen Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 na początku projekt zapowiadał się obiecująco, na prawdę. Ale ciągłe zmiany w administracji i ich wypowiedzi spowodowały u mnie negatywne odczucia co do projektu. Nie wydaje mi się, żeby to była konkurencja .devGaming, aczkolwiek życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator v3rso Opublikowano 24 Stycznia Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Temat nie był od dawna aktualizowany. Zrób to w przeciągu 24h aby uniknąć jego zarchiwizowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Underground Roleplay Opublikowano 26 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Usuń powstaje discord.gg/isantos od dwóch miesięcy niedlugo wlasciciel wrzuci prezentacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator v3rso Opublikowano 2 Lutego Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Reklama została przeniesiona do archiwum z powodu nieaktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi