KrakersYT Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Cześć gracze FIVEMA , z tej strony KRAKERS Zajmuje się na co dzień MARKETINGIEM Serwerów FIVEM , nie zależne od tego jaki poziom ten serwer prezentuje. Moim zadaniem jest pokazanie serwera z jak najlepszej strony. Montuje filmy i dokładam mój głos przez co wyrobiłem sobie już markę, jest dobrze znany na scenie fivem. Serwery które reklamuje cieszą się ilością graczy na swoim hostingu. ILE REKLAMA POTRAFI WYGENEROWAĆ? Reklamę nagrywam w jak najciekawszy sposób , aby zaciekawić widza. moje filmy generują od 250k-500k wyświetleń miesięcznie ( ŁĄCZNIE ) GDZIE WSTAWIASZ FILMY? Wszystkie filmy wstawiam na TikToka. Znam algorytm i wiem jak zbudować markę serwera. JAKIE SERWERY REKLAMUJE? Majestic 5city GoldenLife ProjectLiberty Xtology ... JAK MOŻNA SIĘ SKONTAKTOWAĆ O REKLAME? https://discord.gg/rjmXnrWnZ5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Jesús Opublikowano 18 Października 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Akceptuję i przenoszę na giełdę. Aby zachować równowagę- podeślij w kolejnym poście ostatnio trzy dodane filmy i pokaż statystyki zaangażowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Jesús Opublikowano 27 Października 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 W dniu 18.10.2022 o 16:29, KrakersYT napisał(a): Cześć gracze FIVEMA , z tej strony KRAKERS Zajmuje się na co dzień MARKETINGIEM Serwerów FIVEM , nie zależne od tego jaki poziom ten serwer prezentuje. Moim zadaniem jest pokazanie serwera z jak najlepszej strony. Montuje filmy i dokładam mój głos przez co wyrobiłem sobie już markę, jest dobrze znany na scenie fivem. Serwery które reklamuje cieszą się ilością graczy na swoim hostingu. ILE REKLAMA POTRAFI WYGENEROWAĆ? Reklamę nagrywam w jak najciekawszy sposób , aby zaciekawić widza. moje filmy generują od 250k-500k wyświetleń miesięcznie ( ŁĄCZNIE ) GDZIE WSTAWIASZ FILMY? Wszystkie filmy wstawiam na TikToka. Znam algorytm i wiem jak zbudować markę serwera. JAKIE SERWERY REKLAMUJE? Majestic 5city GoldenLife ProjectLiberty Xtology ... JAK MOŻNA SIĘ SKONTAKTOWAĆ O REKLAME? https://discord.gg/rjmXnrWnZ5 podeślesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi