dweet Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Do usunięcia. Jesús lubi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Jesús Opublikowano 4 Listopada 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Wow, to na sampie można takie modyfikacje wgrywać? - chodzi mi o osiołka przechodzącego przez jezdnię w Las Venturas dweet lubi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dweet Opublikowano 4 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 6 godzin temu, Jesús napisał(a): Wow, to na sampie można takie modyfikacje wgrywać? - chodzi mi o osiołka przechodzącego przez jezdnię w Las Venturas Zgadza się - wersja 0.3DL umożliwia wgrywanie unikalnych skinów do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Soczysty Opublikowano 4 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Ach to skin i NPC. Nieźle, nieźle dweet lubi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soy carmen Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Fajnie prosperujący projekt, ale brakuje mi tutaj tego klimatu trucków z dawnych lat, niestety.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sons Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 18 minut temu, stalkerowiec napisał(a): Fajnie prosperujący projekt, ale brakuje mi tutaj tego klimatu trucków z dawnych lat, niestety.. A jaki to byl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soy carmen Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 W dniu 9.11.2022 o 23:51, Sons napisał(a): A jaki to byl? grało się kiedyś na takim PTSie; konwoje, rondo i wystawa swoich wozów i przede wszystkim ludzie, którzy tworzyli ten klimat. Ludzie już dorośli, niektórzy nawet mają rodziny, a słyszałem, że jakaś parka z tego serwera została małżeństwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sons Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 W dniu 22.11.2022 o 01:38, stalkerowiec napisał(a): grało się kiedyś na takim PTSie; konwoje, rondo i wystawa swoich wozów i przede wszystkim ludzie, którzy tworzyli ten klimat. Ludzie już dorośli, niektórzy nawet mają rodziny, a słyszałem, że jakaś parka z tego serwera została małżeństwem trochę trudno mi się do tego odnieść, ale z tego co piszesz to jest podobnie jak względem roleplay, że to ludzie kiedyś tworzyli ten klimat jak to było za czasów godfather, takie przypadki tez sie zdarzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Jesús Opublikowano 8 Grudnia 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Reklama została przeniesiona do archiwum z powodu nieaktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi