Krejzi Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Kotnik Role Play to polski serwer stworzony w 2020 roku, który oferuje graczom możliwość wcielenia się w różne postacie i odgrywania realnego życia w fikcyjnym świecie. Serwer jest unikalny na rynku Role Play ze względu na swój luźny i przyjemny styl rozgrywki, co przyciąga wiele osób, które chcą po prostu miło spędzić czas. Kotnik Role Play oferuje ciekawy, autorski skrypt oraz klimatyczne miejsca na mapie, które pomagają stworzyć niesamowity nastrój. Ponadto, serwer ciągle się rozwija, a administratorzy regularnie wprowadzają zmiany, które wpływają na jeszcze lepszą jakość rozgrywki. W ostatnim czasie zostało zmienione wiele skryptów oraz wprowadzono nowe regulaminy, które mają na celu jeszcze bardziej poprawić jakość gry. Fabuła serwera toczy się w Los Santos w roku 2022, miasto zostało podzielone na dwie strefy: South Central i Market. Pierwsza z nich to miejsce, w którym królują gangi, a ulicami rządzi przemoc i prostytucja. Druga strefa to miejsce, gdzie mieszkańcy tworzą i funkcjonują w swoich biznesach. Każdy mieszkaniec Los Santos ma do wyboru, czy chce wieść spokojne życie czy zarabiać dużo pieniędzy poprzez działalność przestępczą. Na Kotnik Role Play każdy gracz może stworzyć swoją własną postać i grać zgodnie z zasadami realizmu. Serwer jest zawsze otwarty na nowych graczy i oferuje wiele opcji, od gry zwykłego mieszkańca po psychopatę czy multimilionera. Dzięki regularnym aktualizacjom i zmianom, Kotnik Role Play jest ciągle rozwijającym się serwerem, który zawsze oferuje coś nowego i interesującego dla swoich graczy. Społeczność serwera: forum: https://kotnik-rp.pl/ discord: https://discord.gg/vbC7xKPaJv Platforma: San Andreas MultiPlayer wersja 0.3DL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Jesús Opublikowano 14 Maja Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja Jak na serwer powstały w 2020 roku to troche słabo wyglądają te statystyki Wasze Sons lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krejzi Opublikowano 19 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja W dniu 14.05.2023 o 08:34, Jesús napisał(a): Jak na serwer powstały w 2020 roku to troche słabo wyglądają te statystyki Wasze Czy ja wiem? Na każdym starcie serwera mamy ponad 100 osób, do startu został miesiąc a większość ludzi konta tworzy przed startem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sons Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja W dniu 19.05.2023 o 18:02, Krejzi napisał(a): Czy ja wiem? Na każdym starcie serwera mamy ponad 100 osób, do startu został miesiąc a większość ludzi konta tworzy przed startem. no i co z tego, że wy macie na starcie 100 osob? XD get miało ponad 100 i co to zmienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi