Misterius Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca kk Jesús lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajax kodzi Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca xDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajax kodzi Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca W dniu 15.06.2023 o 13:54, Misterius napisał(a): Voicechat Uważamy, że odpowiednio zaangażowana osoba z odpowiednim pomysłem na odgrywanie swojej postaci potrafi sprawić, że voice chat momentami może być bardziej immersyjny niż czat tekstowy. W końcu odgrywając. np. emigranta że wschodu istnieje realna możliwość odgrywania wschodniego akcentu, co niewątpliwie dodaje dużego smaczku. xDDDDDDDD zobaczyłem losowo to gówno i juz wiem ze ten pseudol to chujnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeq37 Opublikowano 28 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Dziwny serwer nie polecam xD, nie ma co robić a żeby spotkać jedną osobę musisz tydzień bez przerwy siedzieć i może spotkasz admina który nie wie co się dzieje na serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Jesús Opublikowano 25 Sierpnia Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia No, zaproszenie na serwer DC już wypadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi