danutal Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Dzień dobry, wiem że może to nie jest odpowiednie forum, ale z racji tego że wywodzę się z serwerów RPG takich jak net4game, hrv, lss-rp itp przypadkowo wpadłam tutaj i przypomniałam sobie o tym serwisie wyszukując forum, żeby się dopytać. Zastanawiam się nad zakupem swojego pierwszego auta, bardzo podobają mi się BMW, słyszałam że się bardzo dobrze prowadzą, ale niestety koszt napraw w przypadku awarii przeważnie są bardzo duże. Znalazłam taką bmw1 ktoś może miał takie auto i coś powie więcej na jego temat? Bardzo mi zależy na małym aucie rozważam jeszcze audi a3 tak właśnie do około 35 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajax Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca pierdol serię 1, silniki 4 cylindrowe serii n szczegolnie to padliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi